Contact

Onze gegevens:

 

Frames automatisering bv

Bourgondischelaan 30 e

2983 SH Ridderkerk

Telefoon: 0180-849446

Email: info@frames.nl

Website: www.frames.nl

KvK Rotterdam: 24276527

BTW: NL806146977B01

Privacy-verklaring

Eén van onze klanten in de zorg wilde efficiënter gaan werken met het afleveren en ophalen van gehuurde goederen. Het invullen en verwerken van de formulieren kostte veel tijd en was erg foutgevoelig.

Er is gezamenlijk een plan opgesteld en Frames heeft een APP ontwikkeld voor op de PDA voor Windows Mobile. De PDA was door middel van bluetooth aan een GSM met data-abonnement gekoppeld. In- en uitgaande goederen worden door de chauffeur geregistreerd en via de internetverbinding direct doorgekoppeld naar de administratie op het kantoor van het bedrijf. Het resulaat was zoals we voor ogen hadden: minder papierwerk en minder fouten waardoor de personeelsbezetting op kantoor sterk kon worden teruggebracht.

De laatste jaren is er sterk ontwikkeld aan het systeem: de APP is herschreven zodat deze gebruikt kan worden op een Smartphone en aan de administratie is een website gekoppeld waar zowel klant als leverancier informatie kan vinden en aanpassingen in de leveringen kan maken. Een tweede efficiëntieslag!