Contact

Onze gegevens:

 

Frames automatisering bv

Bourgondischelaan 30 e

2983 SH Ridderkerk

Telefoon: 0180-849446

Email: info@frames.nl

Website: www.frames.nl

KvK Rotterdam: 24276527

BTW: NL806146977B01

Privacy-verklaring

Hoewel Frames merkonafhankelijk is hebben wij natuurlijk wel onze voorkeuren. ESET is ons 'huismerk' voor wat betreft antivirus-software en beveiliging. Zowel voor een compleet netwerk inclusief (mail-)servers of een standalone-PC. Uitbreiden van het aantal licenties of het verlengen van het abonnement kunnen wij direct regelen.

 

Wilt u uw PC of laptop direct scannen met de nieuwste virusdefinities? Klik op onderstaand plaatje voor de NOD32 Online virusscanner. 

 

 

"ESET ontwikkelt software oplossingen welke direct uitgebreide bescherming bieden tegen opkomende computerbedreigingen. We pionieren en blijven de industrie leiden in proactieve detectie van bedreigingen. ESET NOD32 Antivirus ®, ons vlaggenschip product, behaalt consequent de hoogste onderscheidingen in alle soorten van vergelijkende tests en is het fundament voor ESET Smart Security.

ESET Smart Security is een geïntegreerde antivirus, antispyware, antispam en persoonlijke firewall oplossing die nauwkeurigheid, snelheid en een zeer kleine footprint combineert om zo de meest effectieve beveiligingsoplossing in de industrie te creëren."